BIG EDDY GANG

Video pro kamarády a pro radost

Přehrát video

Lidský život je příliš krátký na to, abychom ho strávili celý v práci. V roce 2013 se nám zastesklo po kanadském prašanu a tak jsme v září zakoupili sezónní permanentky do lyžařského střediska Revelstoke a po Silvestru vyrazili za tříměsíčním dobrozdružstvím do Britské Kolumbie. Pro nezasvěcené a vyznavače alpských sjezdovek musím předestřít, že kanadská střediska rozhodně neoplývají takovým množstvím vleků jako máme v Evropě, manžestr po ránu také budete povětšinou hledat marně. Co ale dělá lyžování a snowboarding v Kanadě unikátní, je velmi kvalitní sníh, tzv. champagne powder, a pak také “feeling”, který horská městečka mají. Právě tady se totiž střetávají nadšenci z celého světa.

Pod iluzorním jménem teamu Big Eddy gang, což je parafráze naší adresy v Revelstoke, se tak sešli jezdci z Kanady, USA, Nizozemí a Česka. Protože srážky nedosahovaly běžných hodnot a my jsme tak zažívali spíše špatnou sezónu, rozhodli jsme se nesoustředit se pouze na tamní rezort, ale vyjížděli jsme na skialpové výlety do Rogers Pass a byli jsme také navšítivit naše české kamarády v Rossland, kde se konal zimní festival. Samozřejmě by byla škoda nevyužít návštěvu Kanady k něčemu dalšímu a tak jsem v závěru našeho pobytu natočil sérii propagačních videí pro agenturu Czech-us, z nichž můžete ochutnat malou ukázku zde.

Výsledné video je kompilace zimních radovánek z Revelstoke. Nemá ohromit akrobatickými výkony, ale spíše navodit příjemnou atmosféru. Tak se pojďte ponořit do světa Rocky Mountains a seznamte se s Davem, Ensem, Andreiem, Martinou a mou maličkostí.

KAMERA

EDIT

FUN